Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
iceta
El ministre Miquel Iceta visita Sant Sadurní
S'ha reunit amb l'alcaldable del PSC, Pedro Campos, i el president de l'Ateneu, Ferran Andreu

El Ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, ha visitat aquest divendres Sant Sadurní en una trobada, a l'Ateneu Agrícola, amb l'alcaldable socialista, Pedro Campos i el president de l'Ateneu, Ferran Andreu.

Durant l'acte, que ha comptat amb la presència de diferents membres de la Junta Local del partit, Iceta ha visitat les instal·lacions culturals i esportives i s'ha mostrat predisposat a treballar per recuperar el teatre, exposant que "els llocs on fan palanca de l'esport i la cultura, es nota".

Ferran Andreu, que ha exercit l'amfitrió, ha fet un repàs històric de les instal·lacions i ha recordat que el pla especial director que es va presentar fa unes setmanes, contempla "les necessitats de l'Ateneu i Sant Sadurní. Un projecte que permetrà acollir i vehicular les inquietuds culturals del municipi".

Al seu torn, Campos ha posat sobre la taula el compromís de partit per "rehabilitar i reobrir el teatre i apostar per la vessant cultural i esportiva".

PUBLICAT EL 05.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic