Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 38ºC|24ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Mar Guirao: "Vinc a fer una política de poble. El més important és escoltar a la gent"
La candidata del Partit Popular és una de les cares noves d'aquesta campanya electoral

Mar Guirao serà la única candidata d'aquesta campanya electoral a Sant Sadurní que s'estrena en l'escena política municipal. Després d'uns anys fora del municipi, torna per encapçalar el projecte del Partit Popular a la vila i entrar en un consistori on la formació ha estat representada amb un regidor en els dos darrers mandats.

En l'entrevista que Ràdio Sant Sadurní està realitzant a tots els caps de llista a les eleccions, Guirao ha mantingut que les línies del seu programa se sustentaran en la seguretat, la millora dels carrers i la promoció econòmica.

"Crec que és molt bo sortir fora, a estudiar, a treballar o per motius personals de cadascú. Si tens una ment oberta, quan tornes pots ajudar i aportar molt més al poble".

"He tornat i tinc una sensació de poble deixat, amb moltes instal·lacions que no estan cuidades, entitats amb demandes i necessitats i inseguretat, és el que m'ha traslladat la gent".

"Quan no t'has dedicat mai a la política, el més important és escoltar. Jo vinc a fer una política de poble, i el més important per a nosaltres és que els carrers estiguin nets, que hi hagi seguretat, que hi hagi esport per a la gent jove, activitats per a la gent gran, i moure l'economia local".

"La caserna està ocupada i sabíem que tard o d'hora això podia passar. Hem arribat a una situació que s'hauria d'haver resolt abans, s'hauria d'haver actuat abans".

"Crec que és molt important buscar un teixit que uneixi el tema del cava amb el comerç propi de Sant Sadurní. Som un poble que ho tenim tot per ser-ho tot".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic