Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Esquerra dona a conèixer la llista per les municipals

La formació que liderarà Pere Vernet es presenta com l'opció del compromís i la proximitat

L'acte celebrat aquest dissabte al pati de la Fassina va comptar amb la participació del president d'ERC, Oriol Junqueras

Esquerra Republicana va escollir aquest dissabte el pati de Can Guineu per donar a conèixer la llista completa amb què es presenta a les eleccions municipals del 28 de maig. Acompanyats pel president del partit, Oriol Junqueras, la candidatura encapçalada per Pere Vernet es defineix com l’opció de la proximitat i el compromís. Després de les intervencions d’Isaac Pedrola i Marta Castellví, número 3 i 2, Vernet va defensar la tasca i el treball de la formació durant aquests anys al govern de Sant Sadurní.

Algunes de les apostes per al proper mandat són agilitzar la tramitació burocràtica, dotar de més recursos la regidoria d’Acció Climàtica, la millora de l’espai públic i la dinamització dels carrers, amb un pla per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i la creació d’una borsa de locals buits a preus assequibles. seguir amb la línia de les fires i festes i el nou model de cavatast, la implementació del procés participatiu de Can Guineu o reforçar els equipaments esportius amb un nou pavelló al costat de l’institut escola Jacint Verdaguer.

Esquerra Republicana ha format part ininterrompudament dels governs en coalició de Sant Sadurní des de l’any 2011. A les darreres municipals va aconseguir els seus millors resultats a la vila, amb cinc regidors.

PUBLICAT EL 08.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic