Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
noia
El Noia s'enfrontarà al Reus en els play-off
El primer partit dels quarts de final serà dissabte, a les 21h

Reus i Noia s’enfronten aquest dissabte en el primer dels partits dels quarts de final dels play-off pel títol de Lliga. Serà a partir de les nou del vespre, al Palau d’Esports de Reus. Un partit d’alt voltatge que mesurarà les forces de dos conjunts que han tancat la fase regular empatats a punts (52p).

Els sadurninencs arriben al matx després d’una temporada d’alts i baixos en què, malgrat tot, han aconseguit tan sols un punt menys que la temporada passada (53p). Un punt, però, que val dues posicions a la taula (l'any passat van acabar tercers). Els reusencs, per la seva banda, repliquen la quarta posició de la temporada passada (48p), però amb quatre punts més.

En aquesta mateixa banda del quadre, el Barça, com a campió de la fase regular, rebrà l’Alcoi, que ha tancat la fase regular vuitè (diumenge, a les 12.15h). En l’altra banda del quadre, el segon classificat i vigent campió de Lliga, el Liceo, rebrà al setè, l’Igualada (dissabte, 18h). Mentre que el Calafell, com a tercer, es mesurarà al sisè, el Lleida (dissabte, 20h).

Podeu recuperar l'entrevista amb el tècnic Pere Varias, que fa balanç de la fase regular i parla dels play-off:

PUBLICAT EL 12.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic