Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El Noia presenta les noves incorporacions per a la temporada 2023/24
Xavi Rovira, Ivan Morales i Humberto Mendes son les novetats

Les caves Freixenet han acollit aquest dimecres a la tarda la presentació de les cares noves del Noia Freixenet per a la propera temporada. Es tracta dels jugadors Ivan Morales -procedent de l'Alcoi-, Xavi Rovira -del Caldes- i Humberto Mendes -del Calafell-, a banda d'Antoni Tadeo, que es reincorpora a l'equip tècnic liderat per Pere Varias.

Els tres nous jugadors s'han mostrat molt il·lusionats amb el projecte roig i negre i amb l'inici d'una temporada on tots tres esperen assolir fites importants.

Rovira ha explicat que l'equip té "una associació molt bona on em puc integrar molt bé i aportar el meu granet de sorra". Morales ha comentat que és un jugador "polivalent i em puc adaptar al que necessiti l'equip, aportant desequilibri". Mentre que Mendes ha dit que "estic molt content de tornar a casa i amb molta il·lusió i ganes"

L'acte, que també va comptar amb la presència del president del club, Ferran Andreu, i del tècnic, Pere Varias, va servir per donar el tret de sortida a una temporada on, a més, se celebra el 50è aniversari de l'aliança amb Freixenet, en el que suposa el patrocini més longeu de la història de l'hoquei patins.

PUBLICAT EL 13.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic