Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 28ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arrenca l'Europeu d'hoquei patins a Sant Sadurní
De dilluns a dissabte, l'Ateneu acollirà la competició

Aquest dilluns arrenca el Campionat Europeu de seleccions absolutes masculines d’hoquei patins a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia.

La selecció espanyola feia una jornada d’entrenament obert als mitjans aquest divendres, fent els darrers preparatius abans del debut d’aquest vespre, a les nou, davant França. Dimarts a dos quarts de 7 s’enfrontarà a Portugal i tancarà la fase prèvia jugant dimecres contra Itàlia, a les nou del vespre. A partir de dijous es jugaran les eliminatòries de quarts de final amb els encreuaments davant els equips del grup B, que són Andorra, Suïssa, Alemanya i Anglaterra. Divendres serà el torn de les semifinals i dissabte al vespre tindrà lloc la gran final, en l’horari de 3/4 de 10 del vespre.

Selecció amb un destacadíssim accent sadurninenc, amb els internacionals Pau Bargalló i Sergi Aragonès. A més, el riudebitllenc Guillem Cabestany n’és el seleccionador.

El combinat estatal es mostra molt il·lusionat pel fet de jugar a casa, amb confiança i tota l’ambició per revalidar el títol aconseguit a Portugal en la darrera edició celebrada fa dos anys i oferir una bona alegria als aficionats.

Les entrades es poden aconseguir a través del web de la Federació www.fep.es i a la taquilla de l’Ateneu.

PUBLICAT EL 17.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic