Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 40ºC|22ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
OK Liga
El Noia debutarà a l'OK Lliga a la pista del Caldes
El Mataró i l'Igualada, rivals dels sadurninencs a la fase de grups de la Lliga Catalana, que arrencarà el 26 d'agost

Aquest dimecres es va celebrar al Museu Olímpic i de l´Esport de Barcelona el sorteig de les competicions d´hoquei patins per a la propera temporada.

El Noia Freixenet s´estrenarà a la primera jornada de la competició de l´OK Lliga, el 30 de setembre, visitant la pista del Caldes. El debut a casa el farà una setmana més tard davant el Lleida. Alguns dels seus enfrontaments contra els conjunts més forts de la categoria arribaran ben d´hora, a la 4a jornada rebrà a l´Ateneu al vigent campió de lliga, el Barça, i una setmana més tard, es desplaçarà a Reus. El conjunt de Pere Varias tancarà la primera volta i la fase regular contra el Liceu de la Corunya.

Els sadurninencs, que s´han reforçat enguany amb el jugador del Caldes, Xavi Rovira, Ivan Morales, de l´Alcoi, i el retorn de l´angoleny Humberto Mendes, participen en una edició de l´OK Lliga que comptarà amb tres equips nouvinguts, el Rivas, el Sant Just i el Mataró.

Precisament el conjunt del Maresme i l´Igualada seran els rivals de la fase de grups de la Lliga Catalana, que s´iniciarà el 26 d´agost. La fase final es disputarà el 16 i 17 d´agost.

PUBLICAT EL 27.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic