Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 39ºC|22ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Programació especial durant les Fires i Festes
Segueix alguns dels actes més destacats de les Fires i Festes a Ràdio Sant Sadurní els canals d'streaming municipals

Ràdio Sant Sadurní i l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Sadurní han programat un any més una cobertura especial de les Fires i Festes, esdeveniment clau del calendari cultural i festiu de la vila, que inclourà diversos directes i transmissions en streaming d'alguns dels principals esdeveniments, des del 107.2 de Ràdio Sant Sadurní i també des del web municipal i el canal de l'Ajuntament a YouTube.

Així, el dimecres 6 de setembre, a les 8 del vespre, s'oferirà el pregó de Fires des de la plaça de l'Ajuntament, a càrrec de Santi Carda, que podreu seguir per Ràdio i per video streaming, i la posterior actuació dels balls populars.

El divendres 8 de setembre hi haurà cita doble, amb la transmissió de la festa de la Fil.loxera infantil des de la plaça de l'Ajuntament i, a la nit, també es podrà seguir des del web municipal transmissió de la Festa de la Fil.loxera, que oferirà Penedès TV.

Per dissabte 9 de setembre està previst un altre directe, amb la Cercavila de gegants i balls populars, a partir de les 12 del migdia, des de la plaça de l'Ajuntament. 

Al llarg d'aquests dies de Fires i Festes també s'oferirà una destacad difusió informativa i audiovisual, amb una àmplia galeria d'imatges fotogràfiques i de resums en vídeo que podreu trobar al web municipal i als diferents canals digitals i xarxes socials de l'Ajuntament i Ràdio Sant Sadurní.

Transmissions en directe

PUBLICAT EL 04.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic