Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 39ºC|22ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
comerç21
Cal Ticus, Fotografia Adolfo i Vímets, en el programa Comerç 21
La iniciativa, que arriba a la 7a edició, els acompanyarà en àmbits com la digitalització, la comercialització o el màrqueting

El restaurant Cal Ticus, fotografia Adolfo i la botiga Vímets són els tres establiments sadurninencs que enguany participaran en la 7a edició del programa Comerç 21, una iniciativa que impulsen PIMEComerç i la Diputació de Barcelona per millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació en àmbits com la digitalització, la comercialització o el màrqueting.

Han estat escollides d’entre 76 candidates de la província de Barcelona i formen part d’una llista on hi figuren  50 micropimes del sector comercial i de serveis -5 de l’Alt Penedès-. Aquestes 50 participants s’uneixen a les 274 empreses que ja han passat per les edicions anteriors. D'entre elles, quatre més de Sant Sadurní, la cansaladeria Cal Miqueló -s'hi va unir en la primera edició, la de 2017/18-; Electrònica Mirambell i la llibreria Jepi -van entrar-hi en la 5a edició, la de 2021/22- i l'Hotel Fonda Neus -incorporat l'any passat.

En la primera fase del programa, els participants tindran sis hores d’assessorament individualitzat i dotze hores de sessions col·lectives per fer una diagnosi de l’empresa, definició d’objectius i accions de futur per assolir-los. Després, durant la fase d’execució, disposaran d’altres dotze hores d’acompanyament individualitzat amb un expert per implementar les actuacions plantejades, i vuit hores de sessions col·lectives. Al cap de sis mesos d’haver acabat el projecte, les empreses fan un seguiment amb altres dues hores d’assessorament individualitzat.

PUBLICAT EL 28.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic