Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 39ºC|22ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández
Arantxa Fernández: "Hem perdut uns anys en què hauríem pogut pujar impostos poc a poc sense afectar tant a les butxaques"
La portaveu de la CUP ha analitzat la situació del nou consistori

Arantxa Fernández, portaveu de la CUP, ha participat aquests dies a la represa de la ronda d'entrevistes polítiques coincidint amb l'inici del nou calendari de sessions plenàries.

«Hi ha una certa tensió, dona la sensació que vivim a la nit electoral. L’ambient encara hi és, i és perquè ens trobem amb un govern en minoria i no sembla ara mateix que hi hagi una majoria favorable a la proposta de revisió de les ordenances»

«Sempre hem defensat una progressivitat fiscal. Hem perdut uns anys en què hauríem pogut pujar una mica els impostos i no hagués afectat tant de cop la butxaca dels veïns»

«La meitat de la modificació de crèdit que es va aprovar l’altre dia va servir per pagar l’augment de l’electricitat i estem agafant molts diners d’altres partides. Anem tard amb el canvi de model energètic»

«Nosaltres apostem pel futur del sector vitivinícola. Segurament seria millor que una fira com el cavatast apostés per petits elaboradors i cellers i no que hi ha grans marques que no necessiten d’aquest ajut de l’administració per promocionar-se»

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 02.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic