Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 40ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Maria Carmen Díaz
Mari Carmen Díaz: "Escoltarem propostes, però els impostos no poden pujar"
La portaveu del Partit Popular s'ha mostrat més favorable a reduïr la despesa municipal

Mari Carmen Díaz és una de les cares noves del nou consistori sadurninenc en aquest mandat. Després de les darreres eleccions municipals i de la renúncia de la cap de llista, Mar Guirao, poc després de la constitució del nou Ajuntament, Díaz és la nova portaveu del Partit Popular i s'ha estrenat a la roda política mensual de Ràdio Sant Sadurní.

Díaz ha subratllat que la nova configuració de l'Ajuntament dona més opcions d'incidir en la política local als grups de l'oposició i s'ha mantingut ferma en els eixos principals de programa que ha mantingut el grup popular a Sant Sadurní en els darrers anys.

«Teníem expectatives altes a les municipals, pensàvem que treuríem de 2 a 3 regidors a l’inici de l’es eleccions. Jo estava convençuda que entraria, però sí que no tenia previst que acabaria sent portaveu».

«La situació de l’Ajuntament actual, amb un govern en minoria, és una oportunitat per fer millor feina. Jo donaré suport a tot allò que sigui positiu per Sant Sadurní, vingui d’on vingui. Ara el govern s’ho haurà de guanyar més».

«Nosaltres tenim molt clar que els impostos no poden pujar. Les famílies estan tenint molts problemes per arribar a final de mes. Escoltarem les propostes, però potser s’han de buscar altres vies i, si cal, retallar la despesa».

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic