Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 40ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia Freixenet 2023-24
Els portuguesos Valongo i Tomar i l'Herringen alemany, rivals del Noia a la segona ronda de la Lliga Europea
L'eliminatòria es disputarà el cap de setmana del 3 al 5 de novembre a Tomar

Aquest dilluns es va dur a terme el sorteig d'emparellaments de la segona ronda de la Lliga Europea d'hoquei patins, que ha definit els grups que es disputaran els bitllets per accedir de fase a la màxima competició continental.

El Noia Freixenet ha quedat enquadrat al grup B, on s'haurà d'enfrontar a dos equips portuguesos, el Tomar i el Valongo, juntament l'Herringen alemany, el rival més assequible. Els dos primers classificats de cada grup es guanyaran el bitllet per a la següent ronda i configurar una lligueta de quatre grups, prèvia a la Final a 8 que resoldrà el torneig.

El quadrangular enfrontarà tots contra tots en un cap de setmana, del 3 al 5 de novembre, a Tomar, seu d'un dels equips participants, tal i com es va donar a conèixer aquest dimarts.

El Noia s'estrenarà el divendres 3 de novembre a les 19 hora local davant el Valongo; dissabte a les 16h s'enfrontarà al conjunt local, que exercirà d'amfitrió; i tancarà ronda contra l'Herringen, diumenge a les 12h.

En aquesta fase hi participen també d'altre equips catalans, com l'Igualada, que estarà al grup A; el Lleida, al grup C on es trobarà amb l'actual campió d'Europa i Continental, el Porto; i el Calafell i el Reus, que lluitaran per la classificació al grup D.

PUBLICAT EL 17.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic