Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Reunió amb ADIF i el coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya
  • L'Ajuntament va insistir en la necessitat d'arranjar el paviment i l'enllumenat en una primera actuació
  • Els responsables del servei de rodalies es van comprometre a fer algunes millores durant el primer trimestre de l'any vinent

Visita pere macias i adif

L'alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, es va reunir aquest dilluns amb representats d'ADIF i el coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya, Pere Macias, per tractar les millores a l´estació de tren del municipi, previstes per l'any 2026.

En els propers mesos es licitarà el projecte de reforma que inclourà la instal·lació d´ascensors, l'ampliació de les andanes, la millora dels accessos i el condicionament de l'aparcament, una actuació que s'iniciaria a finals de 2025 o principis de l'any 2026.

Els responsables del servei de rodalies es van comprometre a fer algunes millores durant el primer trimestre de l'any vinent, una vegada finalitzin les obres en el tram entre Castellbisbal i Martorell.

L'Ajuntament va insistir en la necessitat d'arranjar en aquesta propera actuació el paviment d'accés a l'estació i renovar l'enllumenat de la zona d'aparcament, a l'espera de les obres definitives. Una remodelació de l'estació de rodalies que suposa una reivindicació històrica del municipi.

PUBLICAT EL 31.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic