Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ateneu
La nova Junta de l'Ateneu es presenta a l'assemblea de socis

L'equip encapçalat per Josep Maria Ribas centrarà la seva gestió en l'àrea social, econòmica i esportiva

Més d’una vuitantena de socis i sòcies van assistir aquest dilluns al vespre a l’assemblea del CE Noia Freixenet i l’Ateneu Agrícola que va servir per acomiadar la fins ara Junta Directiva presidida per Ferran Andreu i agrair la seva feina i també per donar la benvinguda al nou president Josep Maria Ribas amb tot el seu equip.

En aquesta assemblea Ribas va presentar els principals objectius que es marca la direcció en diferents àrees: la social, l’econòmica i l’esportiva.

En la primera àrea els esforços se centraran a maximitzar la comunicació amb socis i esportistes i incrementar la relació amb entitats, clubs i institucions veïnes sense deixar de banda el Pla director de l’Ateneu, que cal desenvolupar. El treball per augmentar la massa social i l’organització d’esdeveniments esportius també seran prioritaris. 

Pel que fa a l’àrea econòmica, el treball se centrarà en l’increment dels ingressos, a través de patrocinis i mecenatges i creant sinergies amb les empreses i comerços de la zona.

L’àrea esportiva es dirigirà en tres direccions, una d’elles amb l’OK Lliga com a protagonista, l’altre amb l’hoquei base, pilar del projecte, i una tercera amb el foment de l’hoquei femení.

Pere Salvador assumirà la vicepresidència de l'entitat.

Aquest dimecres 8 de novembre a les nou del vespre Ribas presidirà per primera vegada la llotja del pavelló de l’Ateneu en el partit que el primer equip del club jugarà contra el CP Voltregà Movento Stern en el partit corresponent a la sisena jornada de l’Ok Lliga.

Extracte nota premsa Club Esportiu Noia Freixenet

PUBLICAT EL 07.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic