Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 20ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Balanç positiu de la campanya comercial de Nadal a Sant Sadurní
Parlem amb Susana Duaso, gerent dinamitzadora de SOM Sant Sadurní

Susana Duaso, gerent dinamitzadora de SOM Sant Sadurní, ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní per fer una valoració del que ha donat de sí la campanya de Nadal a Sant Sadurní, mostrant-se força satisfeta dels resultats i de la resposta de les accions i activitats impulsades durant les festes, i també ha parlat de l'inici de les rebaixes.

"Estem molt contents que la campanya comercial de Nadal ha aconseguit mantenir el nivell de vendes de l'any passat, malgrat la situació d'incertesa. Tenim un molt bon indicador de com funciona la campanya, que és a través de la targeta de fidelització", ha recordat Duaso. També ha destacat l'excel·lent resposta dels veïns: " hi ha hagut molt bon ambient a diverses activitats que vam proposar, com el de l'encesa de l'arbre de Nadal, o el tió solidari, que celebrava ja la seva 17a edició".

En relació a les rebaixes, ha volgut apuntar que "als municipis petits, els comerços de moda i complements que són normalment els que participen més d'aquestes setmanes, no tenim molts establiments i això fa que potser no es faci tan evident que estem en època de rebaixes".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 16.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic