Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 20ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Monza Noia
El Noia buscarà aquest dissabte l'accés als quarts de final de l'Europe Cup
El conjunt de Pere Varias ha de remuntar un gol en la seva eliminatòria davant el Monza

El Noia Freixenet deixa aparcada aquest cap de setmana la competició de l'OK Lliga per centrar tots els seus esforços en superar la seva eliminatòria continental de vuitens de final de l'Europe Cup contra el HRC Monza, L'equip italià es presentarà a l'Ateneu amb la renda d'un gol, després d'haver aconseguit una victòria per la mínima en el partit d'anada per 3 gols a 2 que es va disputar abans de les festes de Nadal.

Els de Pere Varias no van saber administrar l'avantatge parcial en una pista difícil i incòmoda i es va veure sorprès per les ràpides accions individuals en atac del rival que van permetre al Monza endur-se la victòria.

Es tracta d'una diferència assequible i el Noia Freixenet hauria de fer valer la seva notable trajectòria d'aquesta temporada, especialment a la lliga, i també el pes de jugar a casa, a l'Ateneu, una pista on l'equip encara alimenta més la seva fortalesa. El Monza espanta molt menys aquesta temporada que en campanyes passades en què ambdós equips es van enfrontar a la Lliga Europea. A la seva lliga està tenint una actuació més que discreta, ocupant la 11a posició de la taula després de 14 jornades, en les que acumula ja 8 derrotes i tan sols 4 victòries.

Els sadurninencs necessiten tan sols obtenir un triomf per dos gols o més, que els valdria per accedir als quarts de final d'aquesta competició, on es creuarien amb el vencedor de l'eliminatòria entre l'Alcoi i el Sarzana italià, que es troba també molt equilibrada, amb una diferència d'un gol favorable a l'equip d'Alacant.

El partit començarà a 2/4 de 8 de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní i via online a www.radiosantsadurni.cat i al web municipal.

PUBLICAT EL 18.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic