Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 39ºC|20ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia Calafell
El Calafell serà el rival del Noia a la Copa del Rei
L'equip sadurninenc es topa amb l'amfitrió en l'eliminatòria de quarts de final, que es jugarà el dijous 7 de març

El sorteig d'emparellaments de la Copa del Rei celebrat aquest dimarts ha deixat com a resultat un dels rivals menys desitjats pel Noia Freixenet. El Calafell, equip que dirigeix Ferran López i que de nou serà l'amfitrió de la competició, suposa el primer escull de nivell i de gran exigència, ja en primera ronda, en una competició on l'equip de la capital del cava confia a arribar lluny.

El duel de quarts de final, amb horari encara per definir, es jugarà el dijous 7 de març, en la primera jornada de competició d'un torneig que de nou es jugarà al pavelló Joan Ortoll de la localitat baixpenedesenca.

Si supera aquesta complicadíssima eliminatòria, el Noia es trobaria a semifinals amb el vencedor del partit entre l'Alcoi i el Sant Just. A l'altra banda del quadre, el sorteig ha deixat un altre duel explosiu entre el Barça i el Reus Deportiu, i tancant la ronda de quarts l'emparellament entre l'Igualada i el Voltregà.

Pere Varias, tècnic del Noia, ha valorat així la sort del sorteig i l'eliminatòria davant el Calafell:

PUBLICAT EL 07.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic