Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 36ºC|20ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política febrer. Pedro Campos portaveu PSC Roda política febrer. Pedro Campos portaveu PSC
Pedro Campos: "No hem canviat, som els mateixos a qui van fer fora del govern i que hem estat a l'oposició"
El portaveu del PSC es manté molt prudent sobre les negociacions per signar un acord de govern amb ERC, a l'espera de l'aprovació del pressupost municipal

El portaveu del PSC, Pedro Campos, ha participat a la roda política de Ràdio Sant Sadurní, en uns dies en què sona cada vegada amb més força l'entrada del grup socialista al govern de Sant Sadurní i que estaria condicionat a l'aprovació del pressupost municipal per a l'any 2024, que es porta a ple aquest proper divendres 16 de febrer.

Campos ha volgut ser prudent i no avançar cap detall de les negociacions que mantenen des de fa setmanes amb ERC per reforçar la coalició a l'executiu local, que actualment compta amb només 7 dels 17 regidors del plenari.

"Venim d'un anys, entre la pandèmia, la guerra i altres que el pressupost estava molt desordenat. Se'ns està escoltant més que d'altres vegades, volem que les partides estiguin amb recursos i que el romanent serveixi pel que ha de ser, inversions".

"S'està més a prop d'aprovar el pressupost perquè s'ha dialogat, tot i que amb nosaltres sempre ens han cridat, però no ha estat així amb d'altres grups".

"Van formar un govern en minoria per convicció, tenien opcions de fer majoria a una banda i l'altra. Ara s'han adonat que els costa tirar endavant projectes en aquesta situació i que calia dialogar més".

"Nosaltres no hem canviat, som els mateixos a qui van fer fora del govern, que hem estat a l'oposició i on som ara. I les nostres polítiques són les de sempre, que és posar les persones al centre".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí

PUBLICAT EL 13.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic