Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja 21ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Protesta davant les caves Juvé i Camps
La manifestació ha estat convocada aquest divendres al migdia per CCOO, que denuncia la sanció injusta i desproporcionada d'un mes i feina a dos delegats sindicals de l'empresa

Juvé i Camps

Una vuitantena de persones s’han manifestat aquest migdia a les portes de les caves Juvé i Camps en una protesta convocada per Comissions Obreres per denunciar la sanció desproporcionada d’un mes de sou i feina a dos delegats sindicals.

Des del sindicat es considera desproporcionada i injusta la sanció als dos treballadors no han comès cap infracció i que es tracta d’una mesura de pressió de l’empresa per limitar els drets dels treballadors.

La manifestació ha comptat amb la presència de treballadors de l’empresa i d’altres cellers del municipi, a més de representants del sector industrial i Javier Pacheco, secretari general de Comissions Obreres a Catalunya.

La manifestació ha finalitzat sense incidents poc després de les 2 de la tarda, una vegada finalitzava el torn de feina del matí. El sindicat no descarta emprendre més accions en els propers dies.

Javier Pacheco, secretari general de Comissions Obreres a Catalunya.: "No és una bona política que alguns directius pensin que sempre han de sortir-se'n amb la seva i utilitzar la repressió quan els els representants sindicals demanen unes millores a l'empresa. Volem fer una crida d'atenció a una mesura desproporcionada d'un conflicte intern, fent pagar a unes persones que representen a companys i companyes. En els propers dies esperem reunir-nos amb la direcció i també amb els socis de Juvé i Camps".

Antonio Domínguez, responsable del sector del cava de la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya: "Algun dels companys sancionats porten més de 15 anys exercint tasques sindicals i la sanció és molt greu. Ens continuarem mobilitzant per exigir a l'empresa que la retirin i estem satisfets de la resposta aconseguida en menys de 24 hores des que vam conèixer la decisió de l'empresa".

PUBLICAT EL 22.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic