Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 21ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
L'incendi a l'edifici de la plaça Pau Casals afecta a una vintena de veïns
Una desena de dotacions entre bombers, cossos de seguretat i emergències van participar aquest diumenge en el foc que es va originar a un immoble per causes que encara s'estan investigant

La vintena de veïns afectats per l'incendi que es va originar aquest diumenge al voltant de les dues del migdia i que va mobilitzar una desena de dotacions de bombers, cosses de seguretat i emergències, han pogut tornar aquest dilluns als seus domicilis acompanyats per la policia, per tal de recollir roba i algunes pertinences.

Diversos veïns van haver de ser atesos pel SEM per inhablació de fum, i només s'han hagut de lamentar danys materials. En les darreres hores s'ha descartat també que el foc hagi produït afectacions en l'estructura de l'edifici. Les causes de l'incendi encara s'estan investigant.

Les famílies de l'immoble afectat han estat allotjades a diversos hostals del municipi i no podran tornar als seus domicilis fins que es retableixin com a mínim els serveis i subministraments bàsics de gas, llum i aigua.

PUBLICAT EL 08.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic