Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 21ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
intermunicipal
34 docents de l'escola Intermunicipal signen un manifest de suport a l'equip directiu
La setmana passada representants de dos sindicats van demanar en una roda de premsa la dimissió del director

34 persones de l'equip docent de l'escola Intermunicipal s'han adherit a un manifest de suport a la tasca del director, Sergi Badenes, i a l'equip directiu, després de l'atenció mediàtica viscuda la darrera setmana arran d'una roda de premsa convocada per representants sindicals de la CGT i La Intersindical en què van reclamar la renúncia o el cessament del director del centre, acusant-lo de mala praxi i autor de presumptes casos d'assetjament laboral i coaccions.

En una carta enviada als mitjans de comunicació, el grup de treballadors fa costat a la direcció i rebutja algunes de les declaracions dels sindicats i de les informacions publicades per alguns mitjans. 

"No ens sentim pressionats ni coaccionats pel nou equip de direcció que lidera en Sergi Badenes. L'afirmació feta per un grup de companys no s'adiu amb la nostra visió del dia a dia".

Donen suport als canvis i les noves línies del projecte educatiu que s'està implementant al centre i que s'ajusten als criteris establerts pel departament d'Educació. "La gran quantitat de canvis i projectes que ha engegat la direcció està removent estructures i dinàmiques, però entenem que, en general, són una oportunitat per seguir creixent com a centre educatiu".

A la nota també discrepen sobre les afirmacions en relació a que existeix un ambient de por a expressar les opinions. Encoratgen els companys que considerin que han patit pressions a que ho denunciïn, alhora que lamenten el senyalament al director i del centre a través dels mitjans de comunicació, en un període del curs acadèmic molt sensible, així com l'impacte en la reputació i imatge de l'escola. "Al nostre parer es podria considerar que se l'està assetjant", expliquen. "Aquesta notícia just quan estem a les portes de les pre-matriculacions està creant dubtes en l'elecció de les famílies per escollir el nostre centre".

El manifest conclou dient "volem seguir treballant en silenci i sense titulars, treballar a favor de l'educació, i seguir fomentant els valors que ens han fet qui som".

Podeu llegir el manifest al complet al següent enllaç:

 Manifest professorat escola Intermunicipal

Fora d'aquesta qüestió, l'escola Intermunicipal es troba també aquests dies de dol per la pèrdua sobtada, a l'edat de 41 anys, d'una professora del centre.

PUBLICAT EL 10.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic