Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 37ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
L'Aston Villa d'Àlex Moreno s'assegura plaça a la propera Lliga de Campions
El sadurninenc aconsegueix amb l'equip britànic una classificació història per a la màxima competició europea de futbol

L'Aston Villa s'ha assegurat el quart lloc de la Premier League de futbol després del seu empat a tres gols davant el Liverpool a la darrera jornada de lliga, combinat amb la derrota del seu immediat perseguidor, el Tottenham. Una plaça de privilegi per a l'equip del sadurninenc Àlex Moreno, que li dona el bitllet per participar la propera temporada a la Lliga de Campions, la màxima competició europea, una fita històrica que no aconseguia des de 1983.

L'equip de Birmingham ha completat una excel·lent campanya, no només per aquesta brillant posició a la lliga anglesa i la classificació per la propera Champions, si no que també s'ha quedat a les portes de disputar la final de la Conference League, després de ser eliminat a les semifinals per l'Olimpiakos.

Àlex Moreno va fitxar pel club britànic a principis del 2023 després d'una excel·lent progressió al Betis. Una lesió el va deixar fora dels terrenys de joc diversos mesos la temporada passada i va reaparèixer a finals de l'any passat per començar a entrar amb regularitat a l'equip com a titular i contribuir activament en aquests fantàstics resultats de l'Aston Villa.

alex moreno

PUBLICAT EL 15.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic