Publicació 15.05.2024

La setmana del 20 de maig es reasfaltarà aquesta via des del pont del Lavernó fins a l'Era d'en Guineu, amb afectacions en el trànsit de vehicles i en el recorregut del bus urbà

La propera setmana estan previstos uns treballs de reasfaltat al carrer Diputació, des del pont del Lavernó i fins a la plaça de l'Era d'en Guineu, que implicaran algunes afectacions en el trànsit i mobilitat per aquesta via, amb pas alternatiu de vehicles i talls de trànsit.

Entre d'altres, el bus urbà modificarà el seu recorregut al seu pas per aquest tram, desviant-se per la plaça Manuel Raventós i fins a la plaça del Pont Romà.

Aquesta és la primera actuació prevista en el projecte impulsat per la Diputació de Barcelona, per tal que aquesta via, que figura com a travessera urbana - ctra. BP2247 - passi a ser de competència municipal.

En properes fases, es contempla també la reurbanització, a través d'un conveni amb l'Ajuntament, d'una altra via que té qualificació de carretera, el tram del carrer Sant Antoni i fins al carrer Montserrat, en una actuació que persegueix millorar la mobilitat, l'accessibilitat i la seguretat viària i que s'incorporarà també a la xarxa urbana del municipi.

El global d'aquestes dues actuacions, que es van presentar el març de l'any passat, compten amb un pressupost estimat d'uns 685.000 euros. 

Diputació