Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta32ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Obres al carrer Diputació

La setmana del 20 de maig es reasfaltarà aquesta via des del pont del Lavernó fins a l'Era d'en Guineu, amb afectacions en el trànsit de vehicles i en el recorregut del bus urbà

La propera setmana estan previstos uns treballs de reasfaltat al carrer Diputació, des del pont del Lavernó i fins a la plaça de l'Era d'en Guineu, que implicaran algunes afectacions en el trànsit i mobilitat per aquesta via, amb pas alternatiu de vehicles i talls de trànsit.

Entre d'altres, el bus urbà modificarà el seu recorregut al seu pas per aquest tram, desviant-se per la plaça Manuel Raventós i fins a la plaça del Pont Romà.

Aquesta és la primera actuació prevista en el projecte impulsat per la Diputació de Barcelona, per tal que aquesta via, que figura com a travessera urbana - ctra. BP2247 - passi a ser de competència municipal.

En properes fases, es contempla també la reurbanització, a través d'un conveni amb l'Ajuntament, d'una altra via que té qualificació de carretera, el tram del carrer Sant Antoni i fins al carrer Montserrat, en una actuació que persegueix millorar la mobilitat, l'accessibilitat i la seguretat viària i que s'incorporarà també a la xarxa urbana del municipi.

El global d'aquestes dues actuacions, que es van presentar el març de l'any passat, compten amb un pressupost estimat d'uns 685.000 euros. 

Diputació

Pujar al principi de la pàgina