Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Dos ascensos en joc en futbol i futbol sala
  • La Unió Esportiva Sant Sadurní disputarà la promoció d'ascens a la Tercera Catalana de futbol en una eliminatòria davant el Canyelles d'Horta
  • El Sènior B del Futbol Sala assolirà l'ascens a segona divisió si guanya el seu partit de lliga
  • Ambdós equips juguen a casa aquest dissabte 25 de maig a les 18h

L'esport sadurninenc continua aquests dies amb diversos fronts oberts per assolir més exits aquesta temporada. El proper dissabte 25 de maig, i a la mateixa hora, les sis de la tarda, la Unió Esportiva Sant Sadurní de futbol i el Sènior B del Futbol Sala Sant Sadurní tenen una gran oportunitat per avançar cap a l'ascens de categoria.

La Unió Esportiva rebrà al camp de La Triola el Canyelles del barri d'Horta-Guinardó, en l'anada de l'eliminatòria de la promoció d'ascens a Tercera Catalana, en què espera aconseguir un bon resultat de cara al duel de tornada, que es resoldrà a Barcelona el primer cap de setmana de juny. Els de la capital del cava, que van assegurar fa uns dies el sotscampionat que els brindava aquesta oportunitat de jugar la promoció, van conèixer aquest dimarts quin seria el seu rival, després del sorteig d'emparellaments a càrrec de la Federació Catalana. 

Per l'altra, al pavelló municipal, el Sènior B del Futbol Sala Sant Sadurní. segon classificat del seu grup, necessita guanya el darrer partit de lliga, davant el FS Olesa C, per assegurar-se el bitllet directe a la Segona Divisió, tot i que un altre resultat, depenent de les compensacions de categoria i la composició dels grups de la propera temporada, també podrien donar-li l'ascens de manera diferida.

PUBLICAT EL 22.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic