AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Noia Freixenet
El Noia es planta a les semifinals dels play-off

L'equip de Pere Varias torna a imposar-se a l'Igualada i resol l'eliminatòria al pavelló de Les Comes

Divendres 31 arrenquen la sèrie davant el Liceo de la Corunya

El Noia Freixenet va aconseguir aquest dissabte al vespre la classificació per a les semifinals dels play-off pel títol de lliga després d'assaltar el pavelló de Les Comes en un duel elèctric d'altíssima intensitat que es va resoldre al temps extra, amb un resultat de 4 a 6 i una actuació superba i davant un Igualada molt combatiu.

Després d'una primera part molt tàctica enquè el Noia se n'anava al vestidor amb un matiner gol de Jordi Bargalló, la segona part va començar a pujar de revolucions, enmig d'un ambient molt encès. L'Igualada es va encomanar al seu canoner, Aleix Marimon, i a les faltes directes, per contrarrestar a Jordi Bargalló i situar, ambdós amb un hat trick, les taules a pocs minuts per acabar.

El Noia, ferm però molt castigat per les sancions arbitrals i les contínues inferioritats numèriques, semblava tenir la classificació a les mans després d'una diana de Martí Gabarró  de falta directa a poc per a la conclusió. Però gairebé en la darrera jugada del temps reglamentari, Riba, tornaria a posar l'empat i conduïa el partit a la pròrroga.

Els sadurninencs van ser molt millors al temps extra i amb l'encert de Rovira i de Xavi Costa culminant un gran contracop, segellaven el triomf i la classificació davant un centenar llarg d'aficionats del Noia que van acompanyar l'equip en tot moment.

Pere Varias, entrenador del Noia Freixenet : "Crec que hem fet un partit espectacular, hauríem d'haver resolt el partit en el temps reglamentari. Hem estat mol seriosos en un escenari complicat perquè hi haviaun excés d'excitació i davant un Igualada amb molt bons jugadors i que imposen un ritme molt alt de joc".

Ara, el Liceo

Divendres 31 de maig i diumenge 2 de juny, enmig de les Festes de Barris, la celebració s'acompanya dels dos primers partits de la sèrie de semifinals davant el Liceo de la Corunya, que es va desfer també per la via ràpida del Voltregà, el seu rival a quarts. L'eliminatòria es jugarà ja al millor de cinc partits, amb el factor pista per als sadurninencs. El tercer partit es disputaria ja a terres gallegues, el 7 de juny, i en cas de ser necessari un quart, dos dies després també a Riazor, i si s'hagués de resoldre amb un cinquè i definitiu duel, la ronda viatjaria de nou a Sant Sadurní l'11 de juny.