Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: "No ens ha sorprès el pacte de govern, ERC ha buscat la sortida més còmoda"
La portaveu de la CUP alerta de la necessitat de reajustar financerament l'Ajuntament davant el context econòmic actual

Arantxa Fernandez ha repassat la situació econòmica de l'Ajuntament i el nou govern, després de l'entrada a l'executiu del PSC ara fa tres mesos, entre d'altres qüestions, en la roda política del mes de juny. 

"Aquest nou pacte de govern amb el PSC quan es va aprovar el pressupost, ja hi havia rumors. No ens ha sorprès, nosaltres mai vam aixecar-nos de la taula i volíem negociar amb ERC i arribar a acords com amb les ordenances"

"Al primer debat de cartipàs el PSC ens deia que defensaria un quòrum per definir les retribucions. Han arribat al govern i això no ha estat així"

"Una persona que es dedica a fer política ha de rebre un sou digne, però no defensem les carreres vitalícies d'altres partits, i sense haver viscut la vida real"

"No sé si ERC va entendre que governar és una carrera de fons. Quan han trobat les dificultats de l'inici del mandat han buscat la sortida més còmoda, pactar amb el PSC"

"Des que vam entrar al 2015 a l'Ajuntament el tarannà dels governs ha estat revisar els pressupostos simplement per quadrar els comptes, però no s'ha estat decidit en apujar els impostos als qui més tenen"

"Desconeixem si les noves ordenances ja s'han començat a treballar. Tenim la sensació d'impotència per no haver revisat els impostos progressivament i trobar-nos amb la difícil situació que tenim actualment per la mala gestió dels darrers anys".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 10.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic