Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
intermunicipal
Concentració pel futur de l'Institut Intermunicipal
Els sindicats Intersindical i CGT anuncien aquesta convocatòria pública per aquest dijous 13 de juny a les 19h a la plaça de l'Ajuntament

Els sindicats La Intersindical i CGT han convocat una concentració pública per aquest dijous 13 de juny a les 7 de la tarda, a la plaça de l'Ajuntament, per tal de fer públiques les propostes de millora per a l'Institut Intermunicipal.

Abans, dimecres a la tarda, tindrà lloc una trobada amb el professorat i les famílies del centre per tal d'abordar el futur del centre.

El passat mes d'abril, els dos sindicats van demanar en una roda de premsa la dimissió de l'actual director del centre per presumptes casos de mala praxi, assetjament laboral i coaccions. Dies després, part del professorat del centre va fer públic un manifest de suport a l'equip directiu i van demanar que s'evitessin aquest tipus de persecucions i situacions per l'impacte negatiu que podia provocar en la imatge de l'Intermunicipal.

PUBLICAT EL 11.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic