Publicaciˇ 12.06.2024
  • Renfe oferirÓ 400 trajectes diaris en autob˙s per garantir la mobilitat dels viatgers de les lÝnies R4 i R8
  • No circularan els trens entre Martorell i Molins de Rei amb motiu de les obres que Adif executarÓ a Castellbisbal

trajecte R$

Entre el 24 de juny i  l'11 de setembre s’interromprà la circulació ferroviària entre les estacions de Martorell i Molins de Rei en ambdós sentits. Per tal de garantir la mobilitat dels usuaris de la línia R4, Renfe establirà un servei alternatiu de transport per carretera en les franges afectades.

S'estableix un pla alternatiu de transport per carretera entre Castellbisbal i Molins de Rei, en una primera fase, i entre Martorell Central i Molins de Rei, en una segona fase, i Martorell Central i Rubí Can Vallhonrat (línies R4 i R8 de Rodalies) per garantir la mobilitat dels viatgers afectats.

Aquesta reprogramació es desenvoluparà mentre durin les obres d’adaptació a ample estàndard que Adif executarà entre Castellbisbal i Molins de Rei, per impulsar la connexió del Corredor al nord i sud i amb Europa. Els treballs comprenen la renovació de vies per al posterior desplegament del tercer fil i la instal·lació de nous equipaments de via i sistemes de senyalització, catenària.

Sant Vicenç de Calders – Vilafranca del Penedès

A banda d'aquestes afectacions, Adif continua avançant en Obres del Corredor Mediterrani que mantenen les afectacions en el tram sud de la línia R4 sud. Els viatgers disposen, a més, d’autobusos des de Sant Vicenç de Calders, El Vendrell, L’Arboç i Els Monjos fins a Molins de Rei per minimitzar l’increment en els temps de viatge.

Els caps de setmana del 29-30 de juny i 6-7 de juliol no hi ha servei ferroviari entre Sant Vicenç de Calders i La Granada. Renfe disposa d’un servei alternatiu per als viatgers de les estacions afectades.

  Més informació i horaris  

imatge vies renfe