Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja27ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El trajecte de la R4 entre Martorell i Molins de Rei s'haurà de fer en autobús entre el 24 de juny i l'11 de setembre
  • Renfe oferirà 400 trajectes diaris en autobús per garantir la mobilitat dels viatgers de les línies R4 i R8
  • No circularan els trens entre Martorell i Molins de Rei amb motiu de les obres que Adif executarà a Castellbisbal

trajecte R$

Entre el 24 de juny i  l'11 de setembre s’interromprà la circulació ferroviària entre les estacions de Martorell i Molins de Rei en ambdós sentits. Per tal de garantir la mobilitat dels usuaris de la línia R4, Renfe establirà un servei alternatiu de transport per carretera en les franges afectades.

S'estableix un pla alternatiu de transport per carretera entre Castellbisbal i Molins de Rei, en una primera fase, i entre Martorell Central i Molins de Rei, en una segona fase, i Martorell Central i Rubí Can Vallhonrat (línies R4 i R8 de Rodalies) per garantir la mobilitat dels viatgers afectats.

Aquesta reprogramació es desenvoluparà mentre durin les obres d’adaptació a ample estàndard que Adif executarà entre Castellbisbal i Molins de Rei, per impulsar la connexió del Corredor al nord i sud i amb Europa. Els treballs comprenen la renovació de vies per al posterior desplegament del tercer fil i la instal·lació de nous equipaments de via i sistemes de senyalització, catenària.

Sant Vicenç de Calders – Vilafranca del Penedès

A banda d'aquestes afectacions, Adif continua avançant en Obres del Corredor Mediterrani que mantenen les afectacions en el tram sud de la línia R4 sud. Els viatgers disposen, a més, d’autobusos des de Sant Vicenç de Calders, El Vendrell, L’Arboç i Els Monjos fins a Molins de Rei per minimitzar l’increment en els temps de viatge.

Els caps de setmana del 29-30 de juny i 6-7 de juliol no hi ha servei ferroviari entre Sant Vicenç de Calders i La Granada. Renfe disposa d’un servei alternatiu per als viatgers de les estacions afectades.

  Més informació i horaris  

imatge vies renfe

Pujar al principi de la pàgina