Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia Liceo
El Noia es cita amb el Barça a les finals dels play-off
Els sadurninencs tomben el Liceo (4-1) en el cinquè partit en una nit màgica a l'Ateneu

El Noia Freixenet jugarà la final dels play-off de l'OK Lliga després de derrotar aquest dimarts per 4 a 1 en el cinquè i definitiu partit de semifinals al Deportivo Liceo en una nit màgica a l'Ateneu, amb un pavelló que va registrar una entrada magnífica.

L'equip de Pere Varias va completar un gran partit, especialment a la segona meitat i es va mostrar superior al conjunt gallec. A la primera part es va sobreposar al gol inicial de Dava Torres, amb Xavi Costa establint l'empat abans d'anar als vestidors. Al segon temps el Noia va continuar disposant de moltes ocasions clares de gol i va enfilar el camí del triomf i de la classificació amb les dianes de Jordi Bargalló, Ivan Morales després, i Toni Salvadó, que tancaria el marcador amb el 4 a 1 definitiu.

La darrera vegada que els sadurninencs van assolir aquesta fita en una temporada de lliga amb play-off cal remuntar-se a l'any 2003, ara fa 21 anys.

La sèrie amb el FC Barcelona es jugarà de nou al millor de cinc partits. Aquest divendres i diumenge el Noia es desplaçarà al Palau Blaugrana per diputar els dos primers xocs de l'elminatòria, que viatjarà a Sant Sadurní el divendres 21 de juny per disputar el tercer partit.

Tots els partits els podreu seguir en directe a Ràdio Sant Sadurní al 107.2 de la FM i en streaming al web i a l'app municipal.

PUBLICAT EL 12.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic