Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 37ºC|20ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Ton Amat, portaveu Junts per Sant Sadurní. Juny 2024 Ton Amat, portaveu Junts per Sant Sadurní. Juny 2024
Ton Amat: "Sant Sadurní s'ha aturat en aquest mandat"
El portaveu de Junts per Sant Sadurní participa a la roda política de juny

Ton Amat, portaveu de Junts per Sant Sadurní, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar l'actualitat de la vila, en què ha tornat a mostrar-se molt crític amb l'acció del nou govern i la manca de projectes, alhora que s'ha expressat contrari a algunes de les darreres decisions, com la revisió de les retribucions i les dedicacions amb l'entrada del PSC a l'executiu local.

"Sant Sadurní s'ha aturat, per la manera de fer i la manera de ser de l'actual govern, que ara ha buscat el camí més fàcil, tenir de soci un partit socialista que volia estar al govern fos com fos"

"És un govern dèbil, no coneixem quins objectius tenen. Ara hi ha un govern amb més regidors que mai i menys feina que mai".

"La ineficiència ens costa diners, no tot ha de ser pujar impostos. Hi ha d'haver un equilibri pressupostari que Sant Sadurní necessita"

"Esperem que les persones que vivien a la caserna puguin trobar una sortida. A data d'avui encara no és nostra ni tampoc és a cost zero. Algú no es va llegir la lletra petita de quina era la proposta per adquirir l'edifici".

"Malauradament veiem que el patrimoni no és una de les prioritats d'aquest govern i renunciarem a una subvenció per l'ermita d'Espiells. La Zona Esportiva estava planificada, i ara torna a renéixer una idea del pavelló de "botellon".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 18.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic