RÓdio Sant SadurnÝ

AVUI: Descobert 33║C|20║C
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

NotÝcies
festafilloxera
La Festa de la FilĚloxera tindrÓ tambÚ una Escampada Juvenil
La iniciativa se celebrarÓ el 31 d'agost i dona resposta a l'interŔs i alta demanda dels joves de participar en els actes de celebraciˇ

Amb la voluntat de donar resposta a l’alta demanda de joves fil·loxeraires, la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia ha creat l’Escampada juvenil que tindrà lloc dissabte 31 d’agost a la nit dins dels actes de l’Espai Fil·loxera.

Les inscripcions per a poder-hi participar s’obriran avui dimecres a les 16h a www.festadelafiloxera.cat/inscripcions-juvenils-2024/ i estan dirigides als joves d’entre 14 i 17 anys. Cal tenir en consideració que tant el menor com, almenys, un dels seus tutors legals han de ser socis de l’Associació i que han d’haver passat el curs de foc.

L’Escampada Juvenil és una evolució de la Festa Juvenil que es va celebrar l’any passat el dia 8 de setembre al migdia. L’alta demanda de persones per poder-hi participar ha causat que l’Associació hagi volgut preservar l’essència de la Festa de la Fil·loxera Infantil i, alhora, donar cabuda a tots aquells joves que no poden participar amb elements de foc la nit del 8 de setembre.

Les places s’adjudicaran per estricte ordre d’inscripció fins a completar les 40 places de fil·loxeretes i les 40 de ceps.

L’Escapada Juvenil començarà al Parc de la Rambla i passarà per la Rambla Generalitat, pel carrer Narcís Viader i Escayola, carrer Hospital, plaça de l’Ajuntament, carrer Doctor Escayola, carrer Montserrat i tornarà a la Rambla Generalitat, que és on acabarà.

NP Festa de la Fil·loxera

PUBLICAT EL 20.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic