Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 29ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
diables
Arriba la 3a edició del FOC YOU
La Trobada de Bèsties dels Diables Se m'n Refum se celebra aquest dissabte

Aquest dissabte, 6 de juliol, la colla de Diables Se m’n Refum organitza la III Trobada de Bestiari de Sant Sadurní d’Anoia, que durant tota la jornada escamparà activitats, bèsties i foc per la Capital del Cava.

La Bèstia dels Se m’n Refum serà l’amfitriona d’aquesta trobada, coneguda amb el nom de FOC YOU i que reunirà tres colles de bestiari de foc a Sant Sadurní. Les convidades d’aquesta tercera trobada seran el Drac Rubricatus, dels Diables Casablanca de Sant Boi de Llobregat i el Masellot, del Drac de Lavern.

 Un programa d'activitats per a tots els públics 

A partir de les 10 del matí es podrà trobar la parada de l'entitat a la plaça de l'Ajuntament, que serà el punt central de la jornada. A la tarda, a partir de les 19 h, començarà l'espectacle infantil i la plantada de les bèsties participants.

La Cercavila de Foc s'iniciarà a les 21 h a la plaça de l’Ajuntament, i continuarà pel carrer Sant Antoni, carrer Montserrat i Rambla Generalitat, per acabar al Parc de la Rambla on hi haurà els lluïments finals.

[Nota de premsa: Diables Se m’n Refum]

PUBLICAT EL 01.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic