Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 33ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Aitor Carmona
Aitor Carmona, seleccionat per als World Skate Games
El jove rider sadurninenc participarà a la modalitat d'scooter en categoria júnior al campionat que es disputarà al setembre a Itàlia

Aitor Carmona formarà part de la selecció espanyola que participarà el proper mes de setembre als World Skate Games que se celebraran a Roma. El jove sadurninenc de 16 anys participarà en categoria júnior a la modalitat d'scootering park, prova que es disputarà del 10 al 13 de setembre.

Els Mundials d'Skate aplegaran participants d'un centenar de països. Carmona ha fet una ràpida i fulgurant progressió en aquesta disciplina i ja ha aconseguit destacats resultats.

Aquesta any va ser el segon millor classificat de la delegació espanyola en categoria absoluta a la prova del Campionat Pro World Tour celebrada a Montpellier, i actualment es troba dins d'un programa pre-olímpic de la federació amb la il·lusió de poder paticipar als Jocs Olímpics de Los Angeles de 2028. 

PUBLICAT EL 16.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic