Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 34ºC|20ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
filloxera
L'Espai Fil·loxera, aperitiu de les Fires i Festes
Aquest dissabte 31 d'agost s'organitzen diverses activitats lúdiques, musicals i de foc, i s'estrenarà l'Escampada Juvenil

L'Associació Festa de la Fil·loxera donarà aquest dissabte, darrer dia d'agost, el tret de sortida als actes previs de Fires i Festes amb diverses propostes per a tots els públics. 

Al migdia, a les 12:30h, hi haurà un vermut musical a la plaça de l'Ajuntament. Ja a la tarda, i amb el supot de l'agrupament escolta, l'entitat oferirà activitats per als més petits al parc de la Rambla, escenari on el dia de festa tindrà continïtat, començant amb el Sopar de la Gàrgola. A les 22.30h l'Escampada Juvenil, una de les novetats d'enguany i que oferirà un recorregut per diversos carrers del nucli, de la mà dels joves de l'associació, per tornar al parc de la Rambla. La nit es completarà amb música amb el concert del grup de versions Miops i sessió final de DJ, fins a 2/4 de cinc de la matinada.

També durant aquesta jornada, entre les 10 del matí i les 8 del vespre, s'organitza una campanya de donació de sang a la Fassina de Can Guineu. 

El tastet de les festes d'aquest cap de setmana es completarà amb les Fires pels Avis, una cita entranyable que té lloc cada any al pati de la residència de la gent gran, adreçada als avis del centre i que compta amb una gran afluència de públic, i en què hi participen els gegants i capgrossos, grups de ball popular, timbalers i entitats de foc.

Podeu consultar la programació aquí:

 Espai Fil.loxera 

PUBLICAT EL 26.08.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic