Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 33ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
filoxera24
Torna la campanya "Troba La Fil·loxera"
És una iniciativa de dinamització de Som Sant Sadurní coincidint amb les Fires i Festes, per tal de localitzar fil·loxeretes amagades als establiments adherits a l'entitat comercial

Som Sant Sadurní torna a dinamitzar els carrers de la vila en una nova edició de la campanya “Troba la Fil·loxera”, coincidint amb la festa de la Fil·loxera i les Fires i Festes.

Des del 28 d’agost i fins a l’11 de setembre, els nens i nenes de la vila acompanyats de pares i avis buscaran les fil·loxeretes amagades pels establiments adherits a l’entitat comercial. Mòbil en mà, bon calçat i ganes de passar-ho bé, és tot el que es necessita per a participar. Entre totes les persones que participin es farà un sorteig el dia 12 de setembre de productes de la fil·loxera.

Les fil·loxeretes estan amagades als establiments del Som Sant Sadurní que tenen local comercial a peu de carrer. Cada establiment té un cartell de la campanya que s’acompanya amb un codi QR on s'amaga una Fil·loxereta. Atenció perquè en alguns establiments trobareu el nino de la fil·loxereta i el QR que heu d’escanejar a dins de la botiga. Es pot consultar la llista dels establiments participants en l'enllaç següent: http://tiny.cc/nzvjzz

En els QR s’hi amaguen un total de 15 fil·loxeretes. Cal trobar-ne 5 diferents, descarregar les imatges i enviar-les en un mateix missatge de whatsapp al 699 149 070, indicant nom i cognoms de la persona participant.

En total se sortejaran deu premis de productes de la Fil·loxera entre els que ens enviïn les 5 i, un sorteig especial amb la samarreta de la festa d’aquest any entre les persones que ens enviïn les 15 fil·loxeretes diferents que hi ha repartides.

SOM Sant Sadurní agraeix un any més la col·laboració de l’associació de la Festa de la Fil·loxera en aquesta acció de dinamització comercial pels comerços de la nostra vila.

NP Som Sant Sadurní

PUBLICAT EL 28.08.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic