Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Elsa Secanell 3
Elsa Secanell, sotscampiona d'Espanya sots21 de taekwondo
La jove sadurninenca va completar una brillant actuació competint amb la selecció catalana

Aquest cap de setmana la jove Elsa Secanell es va penjar la medalla de plata als Campionats d'Espanya de Taekwondo celebrats a la localitat alacantina de Torrevieja. Formant part de la selecció catalana, Secanell va completar una magnífica actuació al llarg de la competició, superant tres combats abans d'arribar a la final, enfrontant-se a competidores de gran nivell, com la gallega Irene Montemuño, cap de sèrie número 1 i bronze al Campionat d'Europa. A la darrera cita de la categoria de fins a 62 quilos, va matenir una lluita molt igualada amb la gallega Ekaterina Rebon, campiona d'Espanya júnior, que es va resoldre en els darrers instants.

Nou èxit per a la sadurninenca del Gimnàs TKD Sansa en un brillant any esportiu, després que a l'abril aconseguís el Campionat de Catalunya de la seva categoria, que li va donar el bitllet directe al certamen estatal.

PUBLICAT EL 17.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic