Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Llançament de pedres durant una actuació de les Fires i Festes

Laia Motos, integrant del grup Greska DJ show,  que formen tres noies, ha denunciat públicament aquest incident lamentable

greska

La nit del 7 al 8 de setembre, després de l'Escampada de Fil.loxeretes, va actuar el grup Greska DJ Show, que formen una DJ i dues ballarines, a l'esplanada del CAP. En dues ocasions, una a la part final de l'actuació, es van veure obligades a aturar el concert per llançament de pedres des d'un sector molt minoritari del públic.

Laia Motos, DJ i membre del grup, ha volgut denunciar públicament el lamentable incident i subratllar que són situacions molt desagradables que malauradament no són aïllades i que pateixen molts músics o artistes que pugen a un escenari. Una d'aquestes pedres li va impactar a l'ull i al dia següent va haver de ser atesa a un centre mèdic.

La discjòckey ha explicat que el mateix dia de l'incident van rebre també un missatge de molt mal gust a les seves xarxes socials fent referència al que van viure a Sant Sadurní. Motos ha volgut reconèixer l'atenció de l'organització i dels serveis de seguretat i ha volgut fer una crida per evitar que es continuïn produint aquestes agressions, amb la connivència i silenci de la resta dels assistents.

"Qui es creu que té dret a agredir a algú que està fent la seva feina?"

"Vam rebre un missatge a Instagram que deia: "encara han faltat pedres"

"La regidoria de Cultura i l'organització ens van atendre i oferir si necessitàvem alguna cosa. Al dia següent vaig anar al CAP perquè em miressin un cop de pedra a l'ull"

Podeu escoltar les declaracions a Ràdio Sant Sadurní al següent enllaç:

PUBLICAT EL 17.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic