Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pau Bargalló i Sergi Aragonès, campions del món
Francesc Bargalló i Pedro Guerrero, membres de l'equip tècnic, també es coronen amb la selecció absoluta als World Skate Games celebrats a Itàlia

La selecció espanyola sénior d'hoquei patins, farcida de representants sadurninencs, va aixecar aquest diumenge a la final dels World Skate Games la copa de campions del Món després de superar per 2-1 a l'Argentina, que defensava el títol. El combinat estatal comptava amb els jugadors Pau Bargalló i Sergi Aragonès, que han completat un torneig brillant, a més de Francesc Bargalló i Pedro Guerrero a l'equip tècnic.

A més, entre l'expedició també s'hi trobava el jugador del Noia Freixenet, Ivan Morales, així com l'exjugador i exentrenador del primer equip femení del club sadurninenc, el riudebitllenc Guillem Cabestany.

Cal subratllar també entre els èxits sadurninencs als World Games el del jove jugador del Noia, Pau Andreu, campió del món sots-19, i de l'actual tècnic, Carlos Cortijo, entrenador de la selecció.

Campions del Món

PUBLICAT EL 23.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic