Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 25ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pedro Campos, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès
Pren el relleu de Lluís Valls, nomenat delegat de Govern de la Generalitat al Penedès

El 26 de setembre el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès nomenava i delegava la presidència del Consorci de Promoció Turística del Penedès a favor del conseller comarcal Pedro Campos Osuna.

Osuna pren el relleu a Lluís Valls Comas, que deixa el càrrec després del seu nomenament com a delegat de Govern de la Generalitat al Penedès.

Pel que fa al nou president del Consorci, ha volgut destacar, en les seves primeres paraules, l’honor que representa assumir la presidència del Consorci de Turisme del Penedès i que, amb il·lusió i compromís, treballarà per enfortir l’oferta turística i potenciar l’identitat enogastronòmica i cultural de la destinació. Seguirà doncs treballant per una gestió turística de cohesió a través de les entitats públiques i privades del territori amb l’objectiu de sumar i assolir els reptes que exigeix avui ser una destinació turística de qualitat, sostenible i responsable.

Osuna declara que entre tots, farem créixer la nostra estimada comarca com a destí de referència, i aprofita per fer explícit el seu agraïment i reconeixement a l'anterior president, Lluís Valls, pel magnífic treball fet al davant del Consorci de Turisme del Penedès, i també a l'equip humà, que encapçala la directora Núria Sala i la seva càlida acollida i bona predisposició a treballar amb el nou president, esperant poder col·laborar en assolir nous èxits plegats.

NP Consorci de Promoció Turística del Penedès 

Pedro Campos

PUBLICAT EL 30.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic