Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pere Varias
Pere Varias, nou seleccionador
La Federació Espanyola ha fet oficial l'anunci del sadurninenc com a nou director tècnic i màxim responsable de l'equip absolut masculí d'hoquei patins

Era un secret a veus des de feia mesos i aquest dilluns, poc després de la finalització de l'etapa de Guillem Cabestany i de la participació als World Skate Games, la Federació Espanyola de Patinatge ha fet oficial aquest dilluns la contractació del sadurninenc Pere Varias com a nou director tècnic i seleccionador absolut de l'equip masculí d'hoquei patins.

Després de 13 temporades al capdavant de clubs d'OK Lliga, amb dues etapes al Noia Freixenet i al Calafell, a més del Vendrell, Varias assumeix aquest nou i apassionant repte en la seva trajectòria. Fa força temps que ja es va confirmar que Varias no continuaria dirigint el Noia, amb qui la temporada passada va assolir la Lliga Catalana i el sotscampionat de lliga, però el seu destí no s'havia anunciat públicament.

"Era el moment perfecte de donar un nou pas en la meva carrera esportiva. Quan la federació m'ho va proposar no m'ho vaig pensar dues vegades, tindré la sort d'entrenar els millors jugadors i competir a grans escenaris i competicions"

"Serem una selecció que treballarem molt dur per continuar aspirant el més amunt possible. Crec que estic preparat per aquest repte i amb ganes de començar de seguida. La meva idea és tenir una selecció intensa i agressiva, tant en la seva fase defensiva com ofensiva, i ser un equip amb molta personalitat", ha declarat. 

PUBLICAT EL 30.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic