Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Marina Agudelo renuncia
Marina Agudelo renuncia per discrepàncies amb la "manera de treballar"
La regidora sadurninenca ocupava el número dos del grup municipal del PSC i des del març era la portaveu del govern i assumia les àrees de Comunicació i Gent Gran

Marina Agudelo, número dos del grup municipal del PSC, presentarà aquesta setmana la seva renúncia a l'acta de regidora. Aquest dilluns, en una carta enviada a tot el consistori, ha avançat la seva decisió de cessar la seva responsabilitat com a càrrec electe. "Aquesta decisió ha estat molt meditada i respon al fet que, amb la manera de treballar que s'ha establert, no em sento còmoda", explica.

Afirma també que fa un pas al costat per responsabilitat i cohèrència, donat que no pot exercir les seves funcions de manera òptima "per al bé del municipi"

Agudelo era regidora de l'Ajuntament de Sant Sadurní des del maig de 2020, en substitució de Susanna Mérida. Des del març d'aquest any, i fruit de l'acord entre ERC, el PSC i En Comú, la sadurninenca ocupava les regidories de Comunicació i Gent Gran i era la portaveu del govern. 

PUBLICAT EL 01.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic