Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: "La majoria de partides s'han retallat i les del Cavatast estan immaculades"
La portaveu de la CUP s'ha mostrat crítica amb el pressupost destinat a la mostra de cava i gastronomia i ha repassat alguns assumptes de l'actualitat

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernández, ha participat a la roda política posterior al ple de setembre, en què ha repassat diversos assumptes de l'actualitat com les passades Fires o la propera edició del Cavatast, i s'ha mostrat crítica amb els recurrents punts d'urgència que presenta el govern a les sessions plenàries, o amb la gestió del pressupost municipal.

«Nosaltres també vam voler fer èmfasi abans de començar aquests punts d'urgència, demanar una mica de respecte per la resta de del plenari, perquè tots som regidors i tots tenim ganes  de llegir-nos bé els documents, preparar-nos bé les nostres intervencions. Per tant, no juguem tots amb les mateixes condicions, i això és una cosa que que sí que que s'hauria de de canviar, ara s'ha convertit com una mica en l'hàbit».

«De fa uns anys hem tingut uns cartells espectaculars a nivell de Fires i de cop i volta perquè ha passat en molts pocs anys. No ha estat una baixada gradual que cada any vas veient que va baixant, sinó que el desnivell ha estat molt pronunciat en relació des de fa un parell d'anys o tres  a l'actualitat. A nosaltres el que ens fa patir també és que la comissió de festes tampoc acaba d'estar a gust, la gent que hi participa».


«Nosaltres sempre hem estat crítics amb el Cavatast i més aquest any. Veiem que hi ha moltes partides per no dir la majoria de partides del pressupost de l'ajuntament que es retallen i moltes considerablement. I les partides del Cavatast estan immaculades sense tocar ni un cèntim. Creiem que això ni per una banda ens marca les prioritats del govern actual, dels partits que el formen.

«Un  govern de Sant Sadurní, que aposta per un tipus de fira en què hi participen majoritàriament cellers que ja tenen prou múscul econòmic per muntar les seves fires, per participar a les seves fires i per desenvolupar els seus plans de marketing i comunicació."

«Sí esperem que hi haurà un increment de impostos i taxes perquè es un fet que no cal que ningú t’expliqui. Veient els números saps que si t’has anat gastant estalvis any rere any, acaben al fons del calaix».

Escolta l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 02.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic