Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantza Molina: "Hi ha dies que he somniat amb les obres del camp de futbol"
La portaveu de Sant Sadurní En Comú confia en que els vestidors i la graderia puguin estar disponibles a finals d'aquest any

La portaveu de Sant Sadurní En Comú, Arantza Molina, i regidora de Joventut i Esports ha participat a la roda política de Ràdio Sant Sadurní per repassar diverses qüestions de l'actualitat i la situació d'algunss projectes de les seves carteres, en especial les obres del camp de futbol, que pateixen un gran endarreriment, i la situació de saturació en què es troba el pavelló municipal.

"Sí, una pista amb una coberta. Em sembla que als planells hi van tres (mòduls) de pistes interiors i una exterior. Seran per donar aire a totes aquestes entitats. Jo em trobo amb dos problemes. Un és la capacitat d'espai que tenim al Pavelló, però les entitats, veuen la realitat. La veritat és que és fàcil dialogar amb elles o entenen, són conscients de la realitat que tenim al pavelló."

"Però explicar-li a la ciutadania, a la Unió Esportiva, als socis, als jugadors, tot l´endarreriment que estem portant al camp de futbol és molt difícil d'explicar. Cada dia, perquè ja hi estem a sobre, no, perquè ara estem fent aquí. La veritat és que és un problema que t'acaba... Jo hi ha hagut dies que he somniat en el camp de futbol. Sobretot quan plou també, pobres, sí, sí."

"Han de fer la seva feina, han de reciclar, i després, tot i fer bé la teva feina, tens aquests macro cubells, els baixes cada dia, amb tot l'enrenou i el mal de cap que això suposa. I a sobre encara et toca la butxaca, dius, ostres. Sempre, el més fàcil és pensar que l'equip de govern o que l'Ajuntament s'està embutxacant aquests diners. I no és així, aquests diners, tal com entren, surten".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 03.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic