Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 18ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ton Amat: "L'aparador del Cavatast és molt maco, però ens hem de preocupar del que hi ha dins"
El portaveu de Junts ha participat a la roda política per valorar l'actualitat de la vila i alguns dels darrers esdeveniments

El portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, ha repassat alguns dels darrers esdeveniments, com les Fires i Festes i el recent Cavatast, així com per expressar el seu malestar per l'habitual presència de punts d'urgència als plens municipals o la manca de sensibilitat, diu, que té l'actual govern pel Patrimoni. 

Amat reclama un treball més profund i una major planificació de l'executiu local per tal de definir un model de vila cap on avançar. 

"Diuen que no podem començar cap més projecte, perquè n’hi ha uns d’envergadura. Si no acabem el camp del futbol i la Casa dels avis, estarem quatre anys sense fer res?

"Ho vam intentar arrancar (el govern), però ara s'ha gripat com veníem d'abans, i tornem a tenir els mateixos problemes."

"A aquest govern li manca sensibilitat pel patrimoni, parlem d'Espiells, del monument de la Sardana, el del vi".

"S'han de fer reflexions sobre els dies (de programació de Fires), els dies de les activitats. Les edats, moltes coses per uns, poques coses per uns altres. I això ja no és qüestió només dels 100.000 euros del pressupost. Treure la fira del cavall...És una de les coses històriques que ens relacionava les fires inicials amb el seu origen".

"Tenim un cavatast que ha funcionat sempre, més o menys, en un lloc més maco i no tant. Hi ha botigues que tenen aparadors molt macos, i acaben tancant perquè quan hi entres no hi ha res. El contingut de dins és el que hem de vigilar, i no voler veure-ho...".

"Jo no tinc dades i no em vull avançar, però crec que no m'equivocaré gaire per les experiències, que aquest any hi ha hagut davallada de visitants i de consums, perquè és evident, i perquè parlant es veu, per tant, són avisos. Que els visitants locals i de la comarca suposin el 45% per a mí no és una dada bona. La fira del Cavatast està per atraure la gent i donar a conèixer el producte i el territori, l’esforç econòmic és molt gran. Si el que volem és que sigui una festa més de Sant Sadurní, doncs llavors és un altre tema".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 09.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic