Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 18ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Iniciativa de micromecenatge per a pintar un mural commemoratiu del 75è aniversari
Les persones col·laboradores podran aconseguir un póster o una samarreta vintage del club

El CE Noia Freixenet es prepara per una fita històrica: el 75è aniversari del club. Per celebrar aquesta fita tan especial, volem fer un homenatge permanent a la nostra història amb la creació d’un mural commemoratiu a la façana de l’Ateneu que recordarà les fites, els moments històrics més rellevants i les persones que han fet possible aquest gran projecte esportiu i social.

L’objectiu
Volem plasmar la història dels 75 anys del club recopilant informació històrica, entrevistant antics jugadors i aficionats, i obtenint fotografies i records que ens ajudaran a donar forma a la trajectòria del club i plasmar-la en un mural que serà un símbol d’orgull pels aficionats del Noia. Aquest mural no només permetrà reviure els moments inoblidables de la història del club, sinó que també inspirarà les noves generacions a continuar mantenint viu aquest esperit i mostrarà a contrincants i visitants de l’Ateneu l’enorme llegat que el CE Noia ha anat escrivint al llarg de la història de l’hoquei.

Com pots col·laborar?
Per fer realitat aquest projecte necessitem el teu suport, per petit que sigui. Pots col·laborar amb una aportació altruista sense recompensa o triar una recompensa en funció de la donació que realitzis. D’aquesta manera no només col·labores a immortalitzar la història del club, sinó que també te n’enduràs un record únic.

Visita la pàgina del nostre Verkami, escull la recompensa que prefereixis i fes la teva aportació. Ho pots fer des de l’ordinador, el mòbil o la tauleta, o si ho prefereixes, vine a la secretaria de l’Ateneu, de dimarts a divendes, de 18.30 a 20 h i t’ajudarem!

Més informació al web cenoia.com/verkami/

NP cenoia.com

poster Noia

PUBLICAT EL 16.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic