Normativa préstec

Per a poder demanar en préstec o reservar qualsevol document és necessari tenir el carnet de la biblioteca. És gratuït i vàlid per a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Per fer-se el carnet només cal presentar el DNI o el passaport. Els menors de 14 anys necessiten una autorització dels pares.

Què puc fer amb el carnet de la biblioteca

Cada usuari es pot emportar 30 documents (llibres, revistes, CD i DVD) durant 30 dies naturals, prorrogables 3 vegades si no hi ha reserves. 

Si voleu llibres d´altres biblioteques, hi ha a la vostra disposició el Servei de Préstec interbibliotecari. 

Sol.licita on-line el carnet de la biblioteca

 

eBiblio - préstec de llibres electrònics

eBiblio Catalunya és el servei de préstec de llibres electrònics per a les persones usuàries del sistema de Lectura Pública de Catalunya. Els usuaris han de disposar del carnet de les biblioteques públiques catalanes i una adreça de correu electrònic informada al registre d'usuari del sistema Aladí. La validació al servei es fa amb el número de carnet d'usuari i la contrasenya/PIN. Els llibres electrònics es poden llegir a través de diversos dispositius electrònics.

Es tracta d'un projecte impulsat pel Ministeri de Cultura, de forma compatida amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Biblioteques de Barcelona. El servei està disponible al següent enllaç