Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Reserva i préstec de documents
Normativa préstec

Per a poder demanar en préstec o reservar qualsevol document és necessari tenir el carnet de la biblioteca. És gratuït i vàlid per a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Per fer-se el carnet només cal presentar el DNI o el passaport. Els menors de 14 anys necessiten una autorització dels pares.

Què puc fer amb el carnet de la biblioteca

Cada usuari es pot emportar: 6 llibres durant 3 setmanes; 3 revistes durant 1 setmana; 4 CD o DVD durant 1 setmana; 2 CD-ROM durant 1 setmana

Si voleu llibres d´altres biblioteques, hi ha a la vostra disposició el Servei de Préstec interbibliotecari. Només cal abonar el transport.

Sol.licita on-line el carnet de la biblioteca

 

eBiblio - préstec de llibres electrònics

eBiblio Catalunya és el servei de préstec de llibres electrònics per a les persones usuàries del sistema de Lectura Pública de Catalunya. Els usuaris han de disposar del carnet de les biblioteques públiques catalanes i una adreça de correu electrònic informada al registre d'usuari del sistema Aladí. La validació al servei es fa amb el número de carnet d'usuari i la contrasenya/PIN. Els llibres electrònics es poden llegir a través de diversos dispositius electrònics.

Es tracta d'un projecte impulsat pel Ministeri de Cultura, de forma compatida amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Biblioteques de Barcelona. El servei està disponible al següent enllaç

Pujar al principi de la pàgina