índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Cine noticia
Llums, càmera i… acció!
Sou amants del cinema? Uns/es friquis de les sèries? Us encantaria poder visitar les localitzacions on van ser gravades les vostres escenes preferides? Practiqueu cineturisme!

Que sabríeu dir quina sèrie es va rodar a la badia de Wallilabou a l’illa de Sant Vincent i la Granadina? O quantes i quines pel•lícules s’han rodat a la universitat d’Oxford?

Tot i que actualment són poques les persones que practiquen aquesta tendència, a qui no li agradaria reviure en persona aquell escenari de la vostra sèrie o pel•lícula preferida? Actualmentés difícil trobar informació sobre aquest tipus de turisme. Tot i així hi ha algunes plataformes on-line que ofereixen un directori de recerca.

El buscador més conegut és Film Locations Worldwide, que malgrat que és una pàgina amb un disseny gràfic poc atractiu,és molt útil per fer recerques per títol, actor/actriu, llocs…

També volem destacar el buscador Filmaps que té un directori de les localitzacions més populars i que es va construint de manera interactiva amb els i les usuàries.

I no només podem trobar les pel•lícules rodades per personatges de“carn i óssos”, també les pel•lícules d’animació estan basades i inspirades en localitzacions reals!
En aquesta pàgina web s’ha fet un recull dels escenaris que han marcat les nostres infàncies.

PUBLICAT EL 27.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat